Доза адреналин! Обучение по Инлайн скейтинг (каране на ролери)

  Доза адреналин!                                                                      

Обучение по Инлайн скейтинг 
(каране на ролери)

Обичате адреналина и новите предизвикателства! Школата по ролери в Бургас ви предлага да откриете свободата и красотата в карането на ролери!

Запишете се за обучение по Инлайн скейтинг (ролери)  

Усетете свободата да карате с голяма скорост; да имате абсолютен контрол; да правите различни трикове; и тръпката да прескачате над 2 метра и дори да карате със скорост над 40км/ч. 

Повече за обучението:

Обучението по Ролери се провежда на две нива.

Първо ниво включва основни модули на обучение: теория, усвояване техника за баланс, завои и спиране. Тези тренировки включват и усвояване на техники за падане, техники за изправяне, слизане и изкачване по стълби, преодоляване на препятствия, обучение по поддръжка и подмяна на колелца и лагери на ролерите.

Второ ниво включва усвояване на умения за: скачане, скоростно каране, преодоляване на препятствия със скок, усвояване техника за приземяване, и фристайл слалом трикове.

Видове тренировки

Фристайл Слалом
Фрискейтинг
Спидскейтинг
Инлайн Хокей

Условия за включване:

  • С предварително записване на: 0878 197 022
  • За курсът са нужни добри ролери и пълен комплект протектори.
  • Стартови дати за нов курса: Записването е месечно - от дата до дата.


Осигурено от Родителската организация за семейна активност - Семеен център "Роса"

Семеен център "Роса" е млад, динамично развиващ се детски учебен център целящ развитието на характера на младежта чрез творчески и спортни занимания. за екстремни спортове и улични изкуства. Учебният център показва, че неповторимите емоции могат да бъдат семейно занимание. Група ентусиазирани многодетни семейства създават клуба през 2010г в град Бургас. Започнатата от него програма за обучение по ролери е единствената в страната развиваща обучение в различните дисциплини на ролери спорта; фристайл слалом, фрискейтинг, спийд скейтинг, инлайн хокей и инлайн танци.
 Децата трениращи в школата ни по ролери взимат участие в състезания, фестивали, шоу- спектакли, младежки и благотворителни инициативи, спортни празници, промоции и много други. Освен курс по Ролери учебният център провежда и много други занимания за деца и родители.

Повече информация за Семейния център 

Галерия

PowerPowerPowerPower

Адрес и контакти

Бургас, Тренировките се провеждат в Морската градина; тел. 0878 197 022

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More