Записване за уроци по инлайн ролери и хокей в Бургас

Уроци по ролери и инлайн хокей Бургас


Клубът за уроци по ролери и фристайл инлайн хакей в Бургас е възможно сега в началото на лятото. Клубът по ролери в Бургас записва желаещите да тренират сериозно, осигурявайки всекидневни уроци по фрестайл слалом, хокей и пауерслайд. За контакт посетете тренировките ни в Морската градина, до уредите за боди-билдинг. За повече информация се обадете на 0878197022 или пишете на гореспоменатия имейл или скайп.

Какво е Фристайл слалом?
 

Уроците по ролери осигуряват както адреналин, физическо развитие, координация, обединение на духа и тялото, така и невероятно развитие на характера. В допълнение ще намерите среда на приятелство, разбирателство и взаимни интереси с дурги приятни хора. Гарантираме, че удовоствието от карането на ролери е по-голямо от много други занимания. Опитайте сами!

Началните тренировки по ролери включват упражнения по координация и баланс. Педагогическото водене на теньора ще ви помогне бързо да преоодолеете страховете и разиете необходимите умения. Упражненията са разделени на малки стъпки, които ви подхотвят по естествен начин за следващите по-сложни елементи в развитието ви. Неща които трудно ще постигнете без помоща на теньор, който да ви наблюдава и ръководи. Цените на тренировките също са много достъпни.

Какво е Инлайн Хокей?



Тренировки за скорост: "Двоен пуш"



С по-напредналите ще тренираме и инлайн техниката на двоен пуш за постигане на висока скорост, като запазваме енергията си и можем да осигурим постоянна скорост без умора, както и високо ускорение при нужда. С напреднали упражнения и водене от треньора вие може да усвоите тази техника при тренировките ни в Бургаския клуб за ролери. Така че елате да карате с нас за удоволствие или се запишете за тренировки за бързо развитие и високи резултати.

Какво може да развиете в инлайн хокейя?



Играта на инлайн хокей е невероятно удоволствие, което не отстъпва по нищо от хокея на лед. Да не говорим, че безопасността е по-голяма. Дори начинаещи деца се включват като вратари или защита в тренировките ни в Бургас.




Как да нанасяме удар в инлайн хокея?



Как да си подаваме в инлайн хокея?



Как да управляваме шайбата в инлайн хокей?



Упражнения и правила за контрола на шайбата в инлайн хокея



Стъпки в слалома с ролери 
Уроци - Ролери: Пресичане (Бургас) 
Уроци по ролери - Бургас в Морската градина 
Тренировки - Ролери - Бургас - Морската градина

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More